Over Ons

Omdat kwaliteit nauw luistert

Frontline verzorgt licht en geluid op hoog niveau 

“Steeds meer bedrijven maken graag een complete show van een opening, een feest of een presentatie. Dan wil je toch een beetje goed voor de dag komen.” Martijn Klein Gebbink van Frontline Audio & Vision in Lichtenvoorde gaat voor kwaliteit en staat daar ook voor. Ondernemers die licht en geluid op hoog niveau willen laten verzorgen, hebben aan hem en aan zijn medewerkers betrouwbare partners met een professionele meerwaarde. “Klanten kunnen bij ons een totaalpakket afnemen. Dat wil zeggen inclusief de complete voorbereiding, technische ondersteuning en bediening. Dat werkt ideaal. De mensen hebben er dan geen omkijken meer naar en kunnen zich voor de volle honderd procent concentreren op hun eigenlijke werk. Alles wordt perfect voor ze verzorgd, met passie voor het vak.” 

Professionals in de zichtbare opluistering van allerlei evenementen

Frontline verkoopt en verhuurt licht- en geluidsapparatuur voor de zichtbare opluistering van allerlei evenementen, van een opening of een feest tot beurzen en festivals. Daarbij gaat het om louter bekende topmerken en de apparatuur wordt geleverd, geïnstalleerd en desgewenst ook bediend door vakkundige specialisten, die voor elke wens een passende oplossing vinden. Behalve de verhuur en de verkoop verzorgt Frontline voor vaste klanten ook 24-uursservice in de vorm van reparaties, onderhoud, aanpassingen en installatiewerk. 

Een scherp oog en oor voor kwaliteit, techniek en service 

Frontline is sinds 2001 actief. Het bedrijf groeit sterk en heeft met het leveren van kwaliteit en service een prima naam opgebouwd, die volledig wordt waargemaakt door een team van zeven medewerkers met veel technische kennis, een grote opslaghal, vervoersmiddelen en een breed assortiment van a-kwaliteit producten. De professionele aanpak is terug te zien in het eindresultaat: een feest, opening of presentatie met een uitstraling waarbij het in audiovisueel opzicht aan niets ontbreekt. 

Een goede naam die steeds meer gezien en gehoord wordt

De goede prijs/kwaliteit verhouding is zeker niet onopgemerkt gebleven. Veel bedrijven maken al gebruik van de Frontline-formule. Daarbij gaat het om de verhuur voor evenementen, feesten, live optredens, openingen, presentaties en om de beschikbaarstelling van beamers, plasma’s en andere audiovisuele middelen. De verkoop concentreert zich op de volledige inrichting van projecten als horecagelegenheden, theaters, kerken, sportcentra en presentatieruimtes, maar ook op het leveren van apparatuur aan eindgebruikers en collega verhuurders. Al met al een succesvol concept, waarmee Frontline intussen ook landelijk aan de weg timmert en incidenteel actief is op de particuliere markt.